WELCOME TO RIVER DAVES PLACE

So I made mention of a new magic box

Berdes

Well-Known Member
Joined
Jan 28, 2020
Messages
97
Reaction score
165
Got mine. Set up with HDMI, all kinds of channels. Very cool - except can't get audio to work. Suggestion for a fix?
 

Berdes

Well-Known Member
Joined
Jan 28, 2020
Messages
97
Reaction score
165
Oh. and yes. volumn is turned up, and mute is off.
 

Waterjunky

RDP Inmate #94
Joined
Sep 24, 2007
Messages
3,711
Reaction score
2,311
I found that the sound is an order of magnitude quieter on the SS box vs other inputs. I have played with the volume and mute on the remote and it appears to do nothing. Overall I really like the box and will be canceling dish this month. The only issues I have are the sound which is minor and that it comes with the poorest remote known to mankind. It is an IR remote and if it is not pointed exactly, and I mean exactly at the box --- nothing.

Overall a good product though.
 

satellitemike

Well-Known Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
3,699
Reaction score
4,836
I found that the sound is an order of magnitude quieter on the SS box vs other inputs. I have played with the volume and mute on the remote and it appears to do nothing. Overall I really like the box and will be canceling dish this month. The only issues I have are the sound which is minor and that it comes with the poorest remote known to mankind. It is an IR remote and if it is not pointed exactly, and I mean exactly at the box --- nothing.

Overall a good product though.
Same issue here w the remote and only works within 12' at best. Mike was really responsive and quick w a couple of fixes but nothing really changed?
 

Berdes

Well-Known Member
Joined
Jan 28, 2020
Messages
97
Reaction score
165
Thanks. Tried switching the cable out. Have note on s creen " Signal is DVI connection. Use HDMI1 and Audio 3 inputs for this AV signal".
Guess my setup is wrong ? Don't know what note means, connected to HDMI ports and cable.
 

MagicMike619

Well-Known Member
Joined
Feb 2, 2021
Messages
54
Reaction score
12
I found that the sound is an order of magnitude quieter on the SS box vs other inputs. I have played with the volume and mute on the remote and it appears to do nothing. Overall I really like the box and will be canceling dish this month. The only issues I have are the sound which is minor and that it comes with the poorest remote known to mankind. It is an IR remote and if it is not pointed exactly, and I mean exactly at the box --- nothing.

Overall a good product though.
There is a fix for the remote issue. If you email me I’ll send you a link. I’ve never done it personally but I know two people who have.
Juststreamit@gmail.com
 

buck35

Well-Known Member
Joined
Jan 27, 2015
Messages
5,421
Reaction score
4,968
Is there's a way to surf channels, or you have to enter a title?
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
Is there's a way to surf channels, or you have to enter a title?
when you goto live tv it brings up a channel list.. it takes about 5 seconds for the stream to load at my house so “surfing” isn’t ideal but you can see all the titles while you are scrolling so you can pick what ya want and do it that way..
 

Get415

Well-Known Member
Joined
Feb 18, 2014
Messages
375
Reaction score
243
When scrolling for something in the apps, the unit will just turn off/on randomly. Is there an update or fix for this?
 

SoCalDave

Well-Known Member
Joined
Jul 1, 2011
Messages
9,053
Reaction score
16,375
When scrolling for something in the apps, the unit will just turn off/on randomly. Is there an update or fix for this?
These units do all kind of shit on there own...drives my wife fukin crazy so she don't switch around much.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
When scrolling for something in the apps, the unit will just turn off/on randomly. Is there an update or fix for this?
I have never had anything like that happen? Is the box behind glass or something?
 

Get415

Well-Known Member
Joined
Feb 18, 2014
Messages
375
Reaction score
243
No just sitting out in the open. Does the off/ on thing when looking for something to watch. Usually good once I pick something
 

CarolynandBob

Well-Known Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
961
Reaction score
1,392
The premium SuperStream app is now available on all boxes. Go into the App Store and then find the premium tab then load the SuperStream APK
We have been having a problem with movies. The audio is very difficult to understand. Doesn't happen on any other stuff we watch, just movies. Any ideas? What is the premium version and can you put it on a firestick?
 

MagicMike619

Well-Known Member
Joined
Feb 2, 2021
Messages
54
Reaction score
12
We have been having a problem with movies. The audio is very difficult to understand. Doesn't happen on any other stuff we watch, just movies. Any ideas? What is the premium version and can you put it on a firestick?
make sure you adjust the volume up with the SuperStream remote. They only provide the links to get you to the content. All the content is provided by third party providers. We have zero control over this. Also if you find a link that is the wrong movie or bad quality. I would suggest waiting to see if they release a better version of the movie. The premium SuperStream app is located in the App Store under premium.
Yes you can buy a subscription to the premium app and put it on a firestick but it’s not going to make it run better. The SuperStream box has dual antenna WiFi with a good amount of ram and memory. The firestick is tiny with zero antennas. My theory is if SuperStream could fit all that technology into a small stick they would.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
I’d like to add Kodi onto my box because I try to find some random movies sometimes and noticed they aren’t in the super stream lists..

Anyone know how to get a good Kodi build working on my boxes? FYI I added the super stream app to an older box, so I don’t have the newest boxes yet
 

LuauLounge

Well-Known Member
Joined
Jul 24, 2010
Messages
1,742
Reaction score
2,420
I bought two of these earlier this year, they rock.
 

MagicMike619

Well-Known Member
Joined
Feb 2, 2021
Messages
54
Reaction score
12
How did they get all the boxes to lock up last week during fight?
Have you ever driven down the 10 freeway on a Friday afternoon on a holiday weekend? We have zero control over the streams provided.
I remember once the Mayweather vs Pacquio fight. It was a flawless stream.
 

Howardflat

Bad MFer
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,307
Reaction score
742
Anyone having issues with SS? I bought the upgrade for a box that I have. Been working great for many months but the last couple days I couldn't watch movies but I could live TV. Now it's nothing. Any ideas what to do? It's not an internet issue.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
Anyone having issues with SS? I bought the upgrade for a box that I have. Been working great for many months but the last couple days I couldn't watch movies but I could live TV. Now it's nothing. Any ideas what to do? It's not an internet issue.
I have been gone for a week but they were working fine when I left.. did you try turning it off and then turning it back on?
 

Howardflat

Bad MFer
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,307
Reaction score
742
There is a new app.
I wonder if it's different on mine because I retrofitted an old box I had. When I go into the app store it asks me for my Google password and stuff. Little weary about putting that in.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
I wonder if it's different on mine because I retrofitted an old box I had. When I go into the app store it asks me for my Google password and stuff. Little weary about putting that in.
fuck I hope not because I did that on 2.. I have 2 new boxes sitting there I’ve never even opened because I did the retro and it worked amazing
 

Howardflat

Bad MFer
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,307
Reaction score
742
Any updates on the on how to do the latest update on a old box that I paid for the new system? I've heard APX or something but can't seem to get it done.
 

MagicMike619

Well-Known Member
Joined
Feb 2, 2021
Messages
54
Reaction score
12
Anyone with anSuperStream box


Go to App Store download Superstream Tv enter

Activation code:

38492444839

You may need to delete and reinstall this
 

CarolynandBob

Well-Known Member
Joined
Nov 22, 2016
Messages
961
Reaction score
1,392
Anyone with anSuperStream box


Go to App Store download Superstream Tv enter

Activation code:

38492444839

You may need to delete and reinstall this
I emailed you a couple of weeks ago so I could set this up for my son. Went and tried the flielinked download and it was gone. This is on a fire stick. I will send you another email now.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
Where is the App Store on the box?

I need to update one box.. the other one looks different than this one. 😳
 

boatnam2

Well-Known Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
11,475
Reaction score
4,225
How do i know when its getting close to time for a new box?
 

Turnup

Well-Known Member
Joined
May 27, 2011
Messages
714
Reaction score
900
Are these good to use in an RV or no because of shady WiFi at campgrounds? Or would they work well off a hotspot?
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
Are these good to use in an RV or no because of shady WiFi at campgrounds? Or would they work well off a hotspot?
I use mine off hot spots, but I prefer to use simple more efficient programs like Netflix.
 

RiverDave

In it to win it
Joined
Sep 13, 2007
Messages
107,245
Reaction score
95,005
Figured it out.. I’m an idiot.. when I unplugged my old one I ended up picking up the old box and reconnected it instead of using the new one.. lol
 
Top